Branson ostis Hyperloop One’i

Rait Piir
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Branson poseerimas Hyperloop One'i tunneli taustal. Pildi ülemisel serval on ka Hyperloop One'i uus logo.
Richard Branson poseerimas Hyperloop One'i tunneli taustal. Pildi ülemisel serval on ka Hyperloop One'i uus logo. Foto: Greg Rose

Miljardär Richard Bransonile kuuluv Virgin Group ostis seni avalikustamata suurusega osaluse idufirmas Hyperloop One, mis ehitab vaakumtunnelitel põhinevat transpordisüsteemi, mille mõtles 2013. aastal välja Elon Musk. 

Tehingu detaile ei avaldatud, kuid Virgini osalus on ettevõttes igatahes sedavõrd suur, et Hyperloop One nimetati ümber Virgin Hyperloop One’iks. See võib tähendada, et Virgin ostis firmas enamusosaluse.

«Pärast Nevada katsetustunneli külastamist sel suvel olen veendunud, et see tehnoloogia muudab transpordi nägu igaveseks ja kahandab drastiliselt reisimiseks kuluvat aega,» ütles Branson Virgini pressiteates. Branson ise liitub ettevõtete sõlmitud kokkuleppe kohaselt Hyperloop One’i juhatusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles