Servitil jäi üllatusest puudu 30 minutit

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti-
Põlva Serviti- Foto: Sille Annuk

Eesti valitsev käsipallimeister Põlva Serviti kaotas EHF Cup teise eelringi kordusmängus võõrsil Horvaatia klubile Nasice RK Nexe 21:32 ning langes koguskooriga 46:59 konkurentsist välja.

Nädala eest koduplatsil peetud avakohtumise napilt 25:27 kaotanud Serviti püsis võõrsil avapoolajal kenasti mängus – vaheajale mindi seisult 12:12. Teiseks poolajaks enam rammu ei jagunud. Nexe pääses juhtima 17:14 ja kuigi Serviti jõudis seisuni 17:16, siis järgnes juba Horvaatia hõbedaklubi 5:0 spurt, mis tegi seisuks 22:16. Mäng oli sellega tehtud ja edasipääseja otsustatud.

«Teise poolaja algus otsustas edasipääseja. Teenisime kaks eemaldamist järjest, ei saanud kaitses hakkama ja andsime initsiatiivi vastasele. Tuli mõõn, millest enam ei taastunud,» selgitas Serviti peatreener Kalmer Musting ega varjanud oma pettumust. «Suur üllatus oli ainult 30 minuti kaugusel. Tegime eurosarjas kolm ja pool head mängu. Ainult tänase mängu teine poolaeg läks nurja. Ülejäänud seitse poolaega tegutsesime Horvaatia tiimidega (avaringis oli Serviti vastaseks HRK Gorica – toim) võrdselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles