Nelikmõrva ohvrite naaber kuulis öösel «ebasõbralikku kära»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veretöö sündmuspaik.
Veretöö sündmuspaik. Foto: Raigo Pajula

Kohtla-Järvel Oru linnaosas mõrvatud perekonna naaber kuulis eile öösel kõrvalkorterist kahtlaseid hääli, kuid pidas toimuvat pidutsemiseks.

Tapetud perekonna kohal elav naaber Allar ütles Postimehe reporterile Aleksei Ivanovile, et kella 2-3 paiku oli naabrite korterist kuulda «ebasõbralikku kära», kuid mees ei läinud ise vaatama, mis seal toimus.

Allari sõnul polnud alkohli tarvitamine naabrite korteris sugugi haruldane ja nii arvas ta, et ka tol öösel naabrid pidutsesid.

Prokuratuuri andmetel pandi veretöö toime ilmselt just ööl vastu eilset. 

«Kuriteo toimepanemise aeg on selgitamisel. Saame öelda, et ohvrite täpse surmaaja selgitab kohtumeditsiiniline ekspertiis, kuid esialgsetele andmetele tuginedes võib väita, et mõrvad polnud sooritatud vahetult enne politsei sündmuskohale saabumist, aga ka mitte väga palju varem,» ütles Viru ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Mari Luuk.

Luuk lisas, et praegu ei ole alust arvata, et mõrvad oleks seotud mingisuguse perekonnapoolse ebaseadusliku tegevusega.

Kohtla-Järvel Oru linnaosas nelikmõrva toime pannud kurjategija on jätnud endast märke ka trepikotta. Sündmuskohal on jälgi rohkest verest trepikojas korteri ukse ees.


Prokuratuuri andmetel teatasid kuriteost politseile perekonnaliikmed. Postimehe andmetel elasid korteri naabruses ühe ohvri vanemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles