Tallinna kevadine heakorrakuu jätkub täie hooga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadised koristustalgud toimuvad laupäeval terves Eestis.
Kevadised koristustalgud toimuvad laupäeval terves Eestis. Foto: Kristjan Teedema

16. aprillil avalöögi saanud ja 14. maini kestev Tallinna kevadine heakorrakuu on tänaseks jõudnud poole peale. Eeloleval nädalal jätkuvad koristustööd kõikides linnaosades.

Laupäeval, 7. mail kell 10 hommikul toimuvad koristustalgud Nõmme linnaosas Glehni pargis, Piiri tänava, Rahumäe tee ja surnuaia ümbruses, Hiiu baptisti kalmistul, Nõmme spordikeskuses, Glehni rahulas ning Kalmistu tee ja Pedaja tänava ümbruses.

Põhja-Tallinnas toimuvad koristustalgud samal ajal Stroomi rannapargis ja Merimetsa metsas, Haabersti linnaosas Kakumäe rannas ja rannapargis, Pirita linnaosas Lillepi pargis ja Merivälja  pargis ning Mustamäel  Sütiste pargis.

Kristiine linnaosas toimub laupäeval kell üheksa hommikul Dunteni pargis (Nõmme tee 107) Kristiine kevadlaat 2011, peaesineja on ansambel Kukerpillid.

11. mail kell 14 on koristustalgud Pirita linnaosas Metsakalmistul, kus korrastatakse riikliku kaitse all olevaid mälestisi.

13. mail  kell 10 toimuvad  koristustööd Lasnamäe linnosas Pae pargis. Kogumine on Statoili tankla tagusel alal.

13. mail kell 13 toimuvad koristustalgud Mustamäe linnaosas Kadaka pargis.

14. mail kell 15 algab heakorrakuu lõpetamine Kadrioru pargis. Kavas on talgud ja puude istutamine. Kohale saabub Jaapani maastikuarhitekt Masao Sone san, kes tutvustab parki rajatava jaapani aia projekti. Päeva lõpetab Jääääre kontsert ja Luigetiigi purskkaevude pidulik käivitamine.

Informatsiooni heakorrakuu kohta saab Tallinna ja linnaosade kodulehekülgedelt ning linna abitelefonilt 1345.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles