Savisaar: Keskerakond pole maksnud minu eest mingeid kohtukulusid (3)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar Harju maakohtus.
Edgar Savisaar Harju maakohtus. Foto: Sander Ilvest

Korruptsioonisüüdistusega kohtu all oleva Keskerakonna endise esimehe Edgar Savisaare sõnul  pole erakond maksnud viimase aasta jooksul tema eest mingeid kohtukulusid.

«Mina ei tea, et Keskerakond oleks selle aasta jooksul minu eest maksnud mingeidki advokaadi- või kohtukulusid. Mida pole, seda pole. Pärast valimisi on muidugi seda teemat hea käsitada. Aga järgmised valimised on ainult poolteise aasta kauguses,» kirjutas Savisaar sotsiaalmeedias.

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid ütles eile, et erakonna juhatus arutab ilmselt järgmisel nädalal nende parteilaste küsimust, kes valimistel erakonnale vastu töötasid. Arutlusel on muu hulgas, kas Keskerakond peaks maksma palka ja hüvitama kohtukulu nende vastu kandideerinud Edgar Savisaarele.

«Las emotsioonid vaibuvad ja tulevad ametlikud valimistulemused. Võib-olla Savisaarel tekib nüüd uus hingamine ja motivatsioon ja ta tahab seda töösuhet kuidagi positiivselt sisustada. Ega me seda ka välistada ei saa,» ütles Karilaid.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles