VIDEO Jaak Madison valijale: «Kui sa ei taha hambaid kurku saada, siis tõmba nahhui!» (46)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valimispäeva varahommikul sattus EKRE fraktsiooni liige Jaak Madison Tallinna vanalinnas sõnavahetusse kamba noormeestega, jutuajamist saatsid nii vulgaarsused kui ka ähvardused.

Konflikt sai alguse Viru väravate ees, kus kamp noormehi tundsid ära Jaak Madisoni. Noormeeste sõnul läksid nad poliitikuga rääkima, et tutvuda EKRE valimislubadustega, kuid Madison keeldus valimistest rääkimast ning ärritus.

Amatöörkaadritelt on näha ja kuulda, kuidas Madisoni süüdistatakse maksumaksja raha eest sigareti suitsetamises.

Maksumaksja raha eest tõmbate lihtsalt sigaretti?

Madison: «Ei tasu tulla mölisema. Mida sa sitapea mölisesid? Te ei peagi valima, ma ei viitsi praegu valimistest rääkida.

Sa oled poliitik, sa valisid selle elustiili omale!»

Madison: «Jaa, aga ma pole valinud olema sitapea nagu sina. Sa ei pea tulema mölisema siia. Kui sa pole siiamaani peksa saanud, siis tõmba nahhui. Ära tule prõkkama siia. Kui sa ei taha hambaid kurku saada, siis tõmba nahhui, ausalt,» lajatab riigikogu liige keset öist vanalinna.  

Madison enda sõnul konfliktist kuigi palju ei mäleta. «Lihtsalt nokastunud tüübid, kes otsisid tähelepanu,» rääkis Madison. Füüsiliseks konflikt Madisoni sõnul ei arenenud. «Nad ähvardasid loomulikult, aga käed-jalad käiku ei läinud,» selgitas Madison.

Ülemus noomis abipolitseinik Madisoni

Kuna Jaak Madison on tegev ka abipolitseinikuna, siis vestles mehega sel teemal ka politsei.

Ida-Harju politseijaoskonna juhi Valter Pärna sõnul ei erine ootused abipolitseinikule ootustest politseiametnikele. «Igas olukorras peab jääma väärikaks, seda ka vormita ning töövälisel ajal. Abipolitseinikuga on läbi viidud vestlus, milles ta möönis, et ta oleks võinud oma sõnu paremini valida,» selgitas Pärn.

Pärna kinnitusel on Madisoni näol tegemist tubli abipolitseinikuga, kes on väga aktiivselt osalenud politseilistes tegevustes. «Meie ootus on, et juhtunu oli õppetunniks ning loodetavasti rohkem selliseid vahejuhtumeid ette ei tule,» avaldas jaoskonna juht lootust. 

Kommentaarid (46)
Copy
Tagasi üles