Politsei: olukord on hullem, kui kartsime (27)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prostitutsiooni kaasatud naine üüritoas. Foto on illustratiivne.
Prostitutsiooni kaasatud naine üüritoas. Foto on illustratiivne. Foto: Hatzistavrou / Scanpix

Kolmapäeval lahvatanud skandaal Laura Kõrgemäe kupeldamisärist tõi paisu tagant välja suurel hulgal vihjeid ja lugusid sellest, kuidas modelliäri paralleelmaailmas võib käia käia ulatuslik kupeldamine. Põhja prefektuuri juhtivuurija Ardo Ranne, kes tunneb Eesti inimkaubanduse valdkonda läbi ja lõhki, tunnistas, et peab ka endale tuhka pähe raputama.

-Juhtum tuli avalikkuse ette mitme vihje kaudu, millest meedia kinni hakkas. Kas selliseid vihjeid tehti ka politseile ja kuidas nendega tegeleti? Kas meediatähelepanu uurimist takistab ?

Tuli väga üldsõnalisi vihjeid. Täna oleme märkimisväärselt targemad kui kaks nädalat või kuu tagasi. Ja info ulatus üllatab. Seda kõike on märkimisväärselt rohkem, kui me arvasime. Ka olukord ise on märkimisväärselt hullem, ületades igasugused kartused. Arvudest ma rääkida ei saa, aga see on tõesti märkimisväärne teabehulk.

Kommentaarid (27)
Copy
Tagasi üles