Algas registreerimine Tallinna linnalaagritesse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnalaagrites tehakse palju huvitavat.
Linnalaagrites tehakse palju huvitavat. Foto: Mihkel Maripuu

Tänasest algas registreerimine suvistesse Tallinna noorsootöö keskuse linnalaagritesse.

Viiepäevastes programmides jätkub tegevusi nii kokandus-, matka, spordi- kui kunstihuvilistele, aga ka teatri- ja filmihuvilistele noortele. Linnalaagrid  toimuvad kahel nädalal juunis ja ühel nädalal augustis Lasnamäe, Kristiine, Kesklinna, Kopli, Järve, Männiku ja Pääsküla noortekeskuses. Sihtrühmaks on 7-12-aastased lapsed.

Laagris toimuvad tegevused on nii õpetlikud ja harivad kui ka mängulised, tuues igapäevasesse vaba aja veetmisse seiklus- ja vaheldusrikkust. Noortele õpetatakse toiduvalmistamist, käsitööd, filmi,  reklaamplakatite ja multifilmide tegemist, loodusmatka planeerimist ja muud huvitavat.

Külastatakse Keila veekeskust ja erinevaid muuseume, tutvutakse kino ja teatri telgitagustega ning tehakse noortekeskuste ühised väljasõidud Vembu-Tembumaale ja Skyparki. Laagritest ei puudu ka palli- ja seltskonnamängud ning spordivõistlused.

Linnalaagrid toimuvad:
I vahetus 06.-10.06.2011
II vahetus 13.-17.06.2011
III vahetus 22.-26.08.2011

Linnalaagrite programm ja registreerimisinfo on saadaval noortekeskuste kodulehel ja koondinfo Tallinna noorte infokeskuse veebilehel www.taninfo.ee. Linnalaagri osalustasu on 45 eurot, Tallinna noortekeskuse kaardi omanikule 39 eurot.

Kõikidel noortekeskustel Tallinnas on ühine noortekeskuste kaart. See annab õiguse pealinna kõiki noortekeskusi külastada ning nende poolt pakutavatest üritustest, projektidest ja teenustest kas tasuta või soodustustega osa võtta. Noortekaarti saab vormistada igas Tallinna noortekeskuses.

Tallinna noorsootöö keskus on katusorganisatsiooniks seitsmele Tallinna noortekeskusele, Tallinna noorte infokeskusele ning Tallinna ja Harjumaa teabe- ja nõustamiskeskusele. Sihtrühma moodustavad 7-26-aastased noored.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles