Esialgseil andmeil on Lohusalu rannast leitud narkootiline aine kokaiin

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lohusalu mereäär.
Lohusalu mereäär. Foto: Liis Treimann

Nädalavahetusel ja veel eilegi Lohusalu rannaalalt ja veest leitud narkootiline aine on esialgsetel andmetel kokaiin.

«Kiirtest on andnud positiivse tulemuse kokaiini sisalduse kohta nimetatud aines, aga jah, kontsentratsiooni kiirtest ei näita, mistõttu selle me saame jällegi teada pärast ekspertiisi teostamist,» ütles Põhja ringkonnaprokurör Merika Nimmo ERRi uudisteportaalile.

Politseioperatsioon kestis edasi ka eile, sest politseini jõudsid veel mõned pakid ning seetõttu oli vaja laiendada otsinguala, et olla veendunud, et rohkem pakikesi ei ole, rääkis Põhja prefektuuri narko- ja organiseeritud kuritegude talituse juht Rait Pikaro.

Kohalikud elanikud teavitasid politseid kahtlastest pakikestest juba reedel ja tööd jätkus poolesajale politseinikule ja nädalavahetusel korjati kokku kilode kaupa pakikesi, mille meri oli piki rannikut kaldale uhtunud.

Pikaro sõnul on tegu märkimisväärse kogusega. Pikaro sõnul ei ole alust arvata, et leitud pakikestest midagi veel omakorda oleks kaduma läinud.

Pikaro sõnul on veel vara öelda, kas narkopakid visati vette mõnelt aluselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles