Narva veehoidlas kadunud kaluri otsingud tulemust ei andnud

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata sellest, et Hiiumaal juhtub kõige rohkem veeõnnetusi, peavad just saarlased ja hiidlased oma elukeskkonda kõige ohutumaks.
Hoolimata sellest, et Hiiumaal juhtub kõige rohkem veeõnnetusi, peavad just saarlased ja hiidlased oma elukeskkonda kõige ohutumaks. Foto: Scnapix

Täna jätkasid Ida prefektuuri piirivalvurid Narva veehoidlas teisipäeval kadunuks jäänud kaluri otsinguid, kuid paraku edutult.

Ida prefektuuri piirivalvurid leidsid eile Narva veehoidlast 63-aastase mehe surnukeha. Täna jätkati hukkunu kaaslase otsinguid, sest paadiga veehoidlale mineku registreeris kaks inimest.​

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Viktoria Korpan ütles Postimehele, et lisaks kaatripatrullile kontrolliti piirkonda ka sonariga, kuid ka tänased otsingud tulemust ei andnud.

«Kuigi aktiivse otsingu etapp on läbi, kontrollivad Narva kordoni piirivalvurid piirkonda ka järgnevatel päevadel,» lisas Korpan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles