Vöimas publik ja vörratu võrkpallietendus Saaremaal

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saaremaa Võrkpalliklubi andis eile tormilise kodupubliku ees esimese selge signaali, et on pürgimas Eesti uueks esi- ja ehk isegi superklubiks. Balti liiga liidrite duellis alistati Pärnu meeskond kuivalt 3:0, kinkides geimides külalistele vaid 19, 21 ja 16 punkti.

Veel pool tundi enne kohtumise algust oli saalis vaid paarkümmend pealtvaatajat ning tundus, et erilist atmosfääri kohalike tippude heitluses ei pruugi tekkida. Kella kuueks, kui avavile kõlas, oli vaatepilt Kuressaares aga muutunud kardinaalselt: 900-kohaline peatribüün sisuliselt täidetud, lisaks sadakond võrkpallisõpra jälgimas kohtumist püstiseisteski. Suure osa vaatajaskonnast moodustasid seejuures kesk- ja vanemaealised võrkpallisõbrad. Mõelda vaid, kus mahtunuks kõik huvilised siis, kui Eestis poleks nii tuntavat pealinnastumist ja noored leiaks kodusaarelgi korralikku tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles