Kevadtormi autokolonnid segavad liiklust

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväe suurõppus "Kevadtorm".
Kaitseväe suurõppus "Kevadtorm". Foto: Ants Liigus

Maanteeinfokeskuse andmetel tehakse täna Eestis mitmel pool teetöid, mis muudavad tavalist liiklusrütmi.

Seoses kaitseväe õppusega Kevadtorm 2011  alustavad üksused täna liikumist kaitseväe kolonnides Võrtsjärve äärest Kevadtormi aladele Haaslava, Võnnu, Ahja ja Vastse-Kuuste valdadesse. Kaitsevägi palub liiklejatelt mõistvat suhtumist.

Seoses kaablipaigaldustöödega on piiratud kiirust kuni 50 km/h ning liiklust reguleerivad foorid Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Mäekülas (km 94,8-95,5).

Teepeenra– ja märgistustöödeks on piiratud kiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Kose-Jägala maanteel Võllel (km 2,4-4,1).

Teekatte parandustöid tehakse Jõgeva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Adavere-Mõhkküla lõigul (km-d 120-124). Tööde piirkonnas kehtib kiirusepiirang 50 km/h.

Teetruubi ehitustöödeks on kella 17:00-ni liiklusele suletud Pärnu maakonnas Sindi-Lodja - Silla maantee Sillal (km 3,0-3,1). Ümbersõit on tähistatud Puraviku ja Pilviku tänavate kaudu.

Tallinna-Rapla-Türi maanteel Türil (km 95,7) on täna ja homme kaevetööde tõttu piiratud kiirust 30 km/h ning vajadusel üks sõidurada kitsendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles