Politsei lõpetas kadunud 19-aastase Johannese otsimise maastikult (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Johannese otsingud Pärnus.
Kadunud Johannese otsingud Pärnus. Foto: Pärnu Postimees

Politsei lõpetas reedel 29. oktoobri varahommikul Pärnus kadunuks jäänud 19-aastase Johannese otsinguid maastikult, kuid käivitab maastikuotsingud uuesti, kui laekub uut teavet noormehe liikumise kohta.

«Täna [reedel] küll maastikuotsinguid ei toimunud, kuid need käivitatakse uuesti, kui selgub uut informatsiooni Johannese liikumise kohta,» ütles BNS-ile politsei- ja piirivalveameti Pärnu linna piirkonnavanem Karin Uibo.

Uibo sõnul kogu politsei endiselt turvakaamerate salvestisi nii eraisikutelt kui ka asutustelt. "Salvestiste läbivaatamine võtab üksjagu aega. Sellegipoolest, kui tuleb juurde uut teavet, mida kontrollida, siis kindlasti teeme seda. Jätkame teabe kogumist eesmärgiga leida veel täiendavaid tunnistajaid, kes võisid näha Johannese liikumisi. Töö Johannese leidmiseks käib igal juhul edasi," ütles ta.

«Soovin tänada kõiki ametnikke, vabatahtlikke ja koostööpartnereid, kes on meile Johannese otsingutel abiks olnud. Teist on juba seni väga palju abi olnud ja usun, et on edaspidigi,» lisas Uibo.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles