Põlenud hooldekodu saab lõpuks tuletõrjesignalisatsiooni

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast päästeameti ettekirjutusi ja teisipäevast põlengut hakatakse hoodekodusse tuletõrjesignalisatsiooni paigaldama.
Pärast päästeameti ettekirjutusi ja teisipäevast põlengut hakatakse hoodekodusse tuletõrjesignalisatsiooni paigaldama. Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Praegu käivad tööd tuletõrjesignalisatsiooni ja evakuatsioonivalgustite paigaldamiseks Saaremaal asuvasse Sõmera hooldekodusse, mille vanadekodu osas süttis teisipäeval voodi põlema.

ASi Hoolekandeteenused Lääne piirkonna haldusspetsialist Heini Meius ütles ajalehele Oma Saar, et signalisatsioon paigaldatakse kahte hooldekodu elumajja, seejärel alustatakse selle paigaldamist ka teistes hoonetes, sealhulgas vanadekodus.

Meius ütles, et tööde maksumus on 1 394 680 krooni ja tööde lõpptähtaeg on 31. märts 2009. Päästeameti ettekirjutusega seatud tähtaeg kukub viis päeva hiljem.

Teisipäeva varahommikul vanadekodus toimunud põlengus suutsid hooldajad kiiresti reageerida ja ohu likvideerida tänu patareitoitel töötavatele suitsuanduritele.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles