Päevatoimetaja:
Margus Martin

Tabasco omlett

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tabasco omlett
Tabasco omlett Foto: Jaan Heinmaa

100 g õhukesi peekoniviile

soovi korral peotäis viilutatud šampinjone

5 kirsstomatit

4 sl konserveeritud ube tomatis

5 muna, lahti klopitud koos 1–2 sl vee või piimaga

u 1 tl Tabasco kastet (piprakaste)

soola, musta pipart, salveilehti

Viiluta peekon ning prae see kuival pannil mõlemalt poolt pruunikaks. Lisa seened ja pruunista needki. Kuumuta samas oad ja tomatid. Lisa klopitud munale Tabasco, sool ja pipar. Vala segu pannil olevale kraamile. Kui muna hakkab hüübima, tõmba spaatliga panni servadest omletisegu keskele ning liiguta panni nõnda, et vedelam osa servadesse jookseks. Nii saad ühtlasemalt küpsenud omleti. Lisa salveilehed, kuumuta veel pisut ning serveeri.

Tagasi üles