Politsei: laamendanud noori ära ajanud Subway töötajal jäi käsi ukse vahele

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kiirabi.
Tallinna Kiirabi. Foto: Mihkel Maripuu

Üleeile õhtul sai Tallinnas Estonia puiesteel noorukite huligaanitsemise tagajärjel viga toitlustusasutuse Subway töötaja, kellel jäi käsi ukse vahele.

Kolmapäeval pärast kella 17 teatati häirekeskusele mitmest noorest, kes rikkusid Estonia puiesteel bussipeatuses avalikku korda ning tarbisid alkoholi. Veidi hiljem laekus teade, et Estonia puiesteel lõhkusid noored kioski vitriiniklaasi ning liikusid seejärel Tammsaare parki. Politseinikud asusid noori piirkonnast otsima, kuid neid ei tabatud.

Kesklinna politseiosakonna juhtivuurija Merle Randla ütles Postimehele, et politsei võttis ühendust Subway töötajaga ning vestlusest selgus, et tal jäi noori toidukohast ära ajades käsi ukse vahele.

Juhtivuurija kinnitusel kaklemist ja rünnakut aset ei leidnud. «Kuna toidukohas on ka varem korrarikkumisi olnud, siis andsime info probleemsest seltskonnast edasi ka patrullidele ja noorsoopolitseinikele. Igal juhul teeme selgeks, mis kolmapäeva õhtul täpselt juhtus. Lisaks selgitame välja, kas samad alaealised lõhkusid ka lähedal asuva kioski vitriini,» kinnitas Randla.

Nüüd on politseil kavas uurida Subway turvakaamera videot ning kontrollida ka linnakaamerate salvestisi, et näha, mis täpsemalt aset leidis. «Kui väärteomenetluse käigus tekib vajadus inimesi tuvastada, siis me seda ka teeme,» märkis juhtivuurija.

Randla sõnul saavad sellised huligaansused sageli alguse sellest, et noortel pole pärast kooli piisavalt tegevusi vaba aja sisustamiseks. Ta soovitas korda rikkuvatest noortest kindlasti politseile teatada.

«Kahjuks tarvitatakse nõnda aega veetes tihti alkoholi ning tubakatooteid ning kuna kambavaim on tugev, siis pannakse toime ka korrarikkumisi ja lõhutakse vara. Minu sõnum lapsevanematele on, et tundke huvi ja olge kursis, mida teie laps pärast tunde teeb ning kus ta viibib. Võimalusel aidake neil vaba aega huviringide ja trennidega sisustada,» soovitas Randla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles