Pedofiilid raalivad netis väikelaste alastipilte ja -videoid (5)

Risto Berendson
, uuriva toimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui pilt lapsest on juba jõudnud internetti, hakkab see edasijagamiste käigus oma elu elama ning kontrollida kes, kus ja mis laadi huviga seda vaatab, on võimatu. Tegu on fotolavastusega.
Kui pilt lapsest on juba jõudnud internetti, hakkab see edasijagamiste käigus oma elu elama ning kontrollida kes, kus ja mis laadi huviga seda vaatab, on võimatu. Tegu on fotolavastusega. Foto: Sander Ilvest

Ta oli toona vaid 15-aastane Harjumaa koolipoiss ja tegutses internetis mitme varjunime all. Üks neist oli Raimond. Raimondit huvitasid seksuaalselt väikesed, 9–11-aastased tüdrukud. Võimalusel näitas Raimond neile oma suguelundeid või meelitas sotsiaalmeedias tüdrukutelt välja alastifotosid. Lõpuks oli tal juba 15 väikesest tüdrukust ohvrit.

Nüüdseks 17-aastaseks saanud Raimond on sellest kuust kohtus ametlikult süüdi mõistetud pedofiil.

Sarnaseid lugusid on tegelikult Eestis palju, nendib politsei Põhja prefektuuri seksuaalkuritegude lastekaitse grupi juht Reimo Raivet. Eelolev laupäev on ülemaailmne laste seksuaalse väärkohtlemise vastane päev.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles