Aasta isa: miski ei korva perest eemal olemist

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu aasta isaga tiitliga pärjatud Meelis Sibrits, tema abikaasa Helmi, järeltulijad ja teised lähedased. Esireas Meelise seni ainus lapselaps Dan. Tagareas vasakult tütred Heili, Vivien ja Ketrin, poeg Erko, Anette Nappa (Magnuse elukaaslane), poeg Magnus, tütar Maimu ning Hendrik Alla (Heili elukaaslane).
Tänavu aasta isaga tiitliga pärjatud Meelis Sibrits, tema abikaasa Helmi, järeltulijad ja teised lähedased. Esireas Meelise seni ainus lapselaps Dan. Tagareas vasakult tütred Heili, Vivien ja Ketrin, poeg Erko, Anette Nappa (Magnuse elukaaslane), poeg Magnus, tütar Maimu ning Hendrik Alla (Heili elukaaslane). Foto: Sander Ilvest

Kuus last pole Eesti peres just kuigi tavaline, aga just nii suure pere pea on tänavu aasta isaks valitud Meelis Sibrits. Muheda jutuga Ida-Virumaa mehe sõnul on teda lasterikkuse tõttu aeg-ajalt kõvera pilguga vaadatud.

«Ega ma neid kapsapõllult otsimas käinud, kolmandana ootasin poissi, ja nii see läks,» ütleb nelja tütre ja kahe poja isa.

16-aastaselt orvuks jäänud 61-aastase mehe sõnul on inimestel elule eri vaated ja nii mõnegi arvates jääb nii suure pere puhul oma elu elamata. «Kui saate 23-aastaselt oma ainsa lapse, siis olete neljakümneselt prii inimene,» sõnab Sibrits, kelle noorim tütar lõpetas tänavu keskkooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles