Otseülekanne: Tallinnas toimub Euroopa julgeolekukonverents

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas täna algavale Euroopa julgeoleku teadus- ja arendustegevuse suurüritusele «Security Research, Innovation and Education Event 2017» (SRIEE 2017) on oodata 500 eksperti 29 riigist. Postimees näitab konverentsilt otseülekannet.

Konverents algab kell 9.15 Tervitussõnad ütleb ka peaminister Jüri Ratas.

Ürituse peakorraldaja, sisekaitseakadeemia arendusprorektor Marek Linki sõnul toob SRIEE 2017 kokku teadlased, praktikud ja ettevõtjad, et jagada kogemusi turvalisuse tagamisel nii tänavatel, piiridel kui ka digimaailmas. «Ootan põnevusega, millised on uued metoodikad ja tehnoloogiad terrorismivastases võitluses ning kuidas hakatakse tulevikus ründe situatsioonidega toimetulekuks treenima politseinikke, kasutades innovaatilist liitreaalset keskkonda. Samuti sooviksin leida vastuse küsimusele, kas me liigume oma modernse idapiiri lahendustega õiges suunas,» sõnas ta.

SRIEE 2017 koosneb plenaarsessioonidega konverentsist ning mahukast näitusealast, kus on esindatud üle 20 innovatsiooniprojekti.

Konverentsile tulevad mitmed Euroopa tippspetsialistid, näiteks Euroopa Komisjoni siseasjade peadirektoraadi direktor Matthias Ruete, Euroopa Liidu terrorismivastase võitluse koordinaator Gilles de Kerchove ning digitaalstrateegia juht Eric Freyssinet. Samuti võtab konverentsist osa lennukeid tootva ettevõtte Airbus asepresident Jean-Pierre Serra.

Üritust korraldavad sisekaitseakadeemia, Euroopa Komisjon ja siseministeerium. Vaata konverentsi kava siit: https://www.sriee2017.com/conference.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles