Abja-Paluojalt ostetud lotopilet tõi mitu miljonit

Aivar Aotäht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix.

Eile loositi Viking Lotto Eesti kohaliku peavõiduna välja 2 536 120 krooni, mille võidupilet oli ostetud Abja-Paluojalt.

Täna keskpäeval rääkis Eesti Loto nõunik Evi Kits, et võidu asjus oli helistanud noor mees, kelle sõnul oli pileti ostja tema sugulane, too oli juhtunust aga liiga ärevil, et sellest ise teada anda. Seda, kus võitja elab, helistaja ei öelnud, kirjutas Sakala.

Õnnepilet osteti Abja-Paluoja Konsumi kauplusest eelmisel laupäeval, 18. oktoobril kell 11.44. Tegu on 100 krooni maksma läinud kümne mänguvälja piletiga, mille kõik väljad valis lotomasin.

Nagu Kits ütles, jäid üheksa esimest mänguvälja ilma ka kõige pisemast võidust, kuid see-eest tõi kümnes väli täistabamuse.

Võidu tõid kuus põhinumbrit 6, 11, 14, 19, 26, 30 ja lisanumber 15 (teine loositud lisanumber oli 42).

Abja-Paluoja lotopileti omanik on Eesti 79. lotomiljonär. Siia ei ole arvestatud üht enam kui 1,6 miljoni krooni suurust lotovõitu, millele omanik järele ei tulnudki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles