Reformierakonna armutus sisetülis on vastamisi Pevkur ja Michal (16)

Risto Berendson
, uuriva toimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teolt tabatud – Kristen Michal (kollases jopes), Siim Kallas ning endised reformierakondlased Martin Kukk (portfelliga) ja Annika Arras valitsussuhete lobifirmast Milton pidasid esmaspäeval sõjanõu erakonna tuleviku üle.
Teolt tabatud – Kristen Michal (kollases jopes), Siim Kallas ning endised reformierakondlased Martin Kukk (portfelliga) ja Annika Arras valitsussuhete lobifirmast Milton pidasid esmaspäeval sõjanõu erakonna tuleviku üle. Foto: Postimees

Reformierakonnas mulksub suur tüli. Ühel pool on erakonna juhtkond eesotsas Hanno Pevkuriga, teisel erakonda enda võimusesse tagasi ihkav Kristen Michal. Märgid näitavad, et erakonna uueks juhiks tahetakse kombineerida Kaja Kallast.

Reformierakonna senisest kolmest sümboolsest leerist – Pevkur, Michal ja Kallased – on saamas kaks. Et tõugata võimult esimees Pevkur, on hakanud jõude ühendama Michal ja Siim Kallas.

Sellele andis kinnitust esmaspäeva pärastlõunal toimunu. Sel ajal kui esimees Pevkur pidas Jürgen Ligi, Maris Lauri ja teiste erakonna võtmefiguuridega nõu, kuidas edasi, arutati sama teemat ühel teisel Rotermanni kvartalis toimunud kohtumisel. Tollel kohtumisel osalesid Michal, Siim Kallas ja PR-agentuuri Milton juhid Martin Kukk ja Annika Arras. Kukk on endine reformi peasekretär, Arras kampaaniajuht.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles