Kanepi ja Kontaveit - kütkestav kahevõitlus

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Mitte kunagi varem pole Eestis kogunenud ühte tennisematši vaatama viis ja pool tuhat pealtvaatajat. Aga samas pole Eestil ka kunagi varem olnud niivõrd kütkestavat kombinatsiooni kahest tippmängijast, nagu Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit.

Naiste tippspordis on tennis ülim ala. Etalon. Kui meeste tippspordis jagunevad suurimad staarid jalgpalli, tehnikaspordi, golfi ja tennise vahel, aga sobivate persoonide korral pääsevad püünele teisedki (näiteks jooksja Usain Bolt), siis naiste spordi suurimad staarid on sisuliselt alati tennisistid.

Just tennises valitseb naissportlaste seas kõige tihedam ja armutum konkurents, ning olukord, kus väikesel Eestil on kaks maailma saja parema sekka kuuluvat mängijat, on erakordne. Eesti publik sai sellest aru, täitis Saku suurhalli pilgeni ja nautis Kanepi ja Kontaveidi pakutud vaatemängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles