Narvas tõid päästjad tänu suitsuandurile tulest välja puudega inimese

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsuandur.
Suitsuandur. Foto: Peeter Langovits

Narvas tõid korteripõlengut kustutama saabunud päästjad hoonest välja puuetega inimese, tulekahju avastati tänu suitsuandurile.

Narvas tõid korteripõlengut kustutama saabunud päästjad hoonest välja puuetega inimese, tulekahju avastati tänu suitsuandurile.

Päästjad said kell 15.38 väljakutse Tallinna maanteele, kus kortermaja korteris köögis põles praht. Päästjad tõid korterist välja tervisepuuetega inimese ning andsid üle kiirabi meedikutele tervisekontrolliks, teatas päästeameti Ida päästekeskuse pressiesindaja.

Põleng kustutati kell 15.46. Korteris oli suitsuandur, mis rakendus tööle.

Päästeamet juhib tähelepanu, et üldise turvalisuse huvides tuleb kogukonnal vajaduse korral toetada oma halvasti toimetulevaid liikmeid ohutu elukeskkonna tagamisel. Palun märgake ja abistage oma kogukonnas inimesi, kes ei suuda oma kodu ohutust ise tagada!

Kortermaja tuleõnnetuste ennetamises on igaühe panus oluline - nii majaelanikul kui korteriühistul. Selleks, et põleng kiiresti avastada, peab igas kodus olema töökorras suitsuandur.

Kuni detsembri lõpuni kestab päästeameti tuleohutuskampaania, mis on sel korral suunatud just kortermaja elanikele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles