Õlletoobri ajal ei lubata maantee ääres parkida

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Maanteeamet ja politsei ei tulnud vastu Õlletoobri korraldajatele, kes soovisid Upal toimuva ürituse ajal korraldada festivalikülaliste parkimist muuseas ka Kuivastu maantee ääres.

«Riigi põhimaanteedel parkimist ei korraldata,» põhjendas maanteeameti peaspetsialist Toomas Magus otsust Saarte Häälele.

Üks suvefestivali eestvedajaist Andrus Kandima ütles, et ehkki nendeni ei ole maanteeameti vastuskiri veel jõudnud, oli Kuivastu maantee äärde kalasabamustriliselt parkimine üks variantidest.

Kandima sõnul ei tähenda see aga igal juhul seda, et parkimine ühe Saaremaa suvise rahvarohkema ürituse ajal korraldamata jääb. «Meil on kokkulepped nii ametikooli kui ka teiste maaomanikega,» märkis festivali korraldaja, lisades, et kuna Kuressaarest pannakse Õlletoobrile sõitma ka eribuss, soovitavad nemad inimestel võimalusel kasutadagi kohaletulekuks ja pärast kojuminekuks bussi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles