Nurmsalu: Kristjan Ilves on kõva mees, et sama kaugele hüppab kui langevarjurid

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves oli Rukal lendamas kõrgemalt kui iial varem, ent pisiviga rikkus ideaalse päeva.
Kristjan Ilves oli Rukal lendamas kõrgemalt kui iial varem, ent pisiviga rikkus ideaalse päeva. Foto: Newspix24/SIPA/Scanpix

Tippsportlase karjääriga lõpu teinud, kuid suusahüpetes ja kahevõistluses toimuval silma peal hoidev Kaarel Nurmsalu lausus, et hüppemaailmas on endiselt probleem see, kuidas suurriikide koondised väänavad julmalt hüppekombinesoonidele kehtivaid reegleid. Tema sõnul on seda märkimisväärsem, et eestlased suudavad niisugustes tingimustes korralikke tulemusi näidata.

«Wisla MK-etapi paari hüpet nägin ja noh, näiteks [Ryoyu] Kobayashi kombel ei olnud reeglitega küll mingit pistmist,» nentis Nurmsalu. Päris ükskõiksed kohtunikud siiski ei ole – Wisla etapil diskvalifitseeriti näiteks noor sloveen Timi Zajc, meeskonnavõistluses võeti aga maha koguni kaks soomlast, Andreas Alamommo ja Ville Larinto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles