Metsast saab veel ämbrite kaupa seeni

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahemaa metsas sai alles hiljuti kolmeliitrise ämbri lehter-kukeseeni täis tunnikesega ja eriti palju ei pidanud ringi ka jalutama.
Lahemaa metsas sai alles hiljuti kolmeliitrise ämbri lehter-kukeseeni täis tunnikesega ja eriti palju ei pidanud ringi ka jalutama. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

On pühapäeva hommik novembri teises pooles, väljas on sooja kolm kraadi. Akna taga valitseb hallus, valgeks pole läinud ja ilmselt ei lähegi. «Lähme seenele!» teeb fotograaf Marianne Loorents ettepaneku. Seenele? Ei tea, kas tasub, mõtlen endamisi.

Seda enam, et ilmataat kostitas vahepeal isegi kaheksakraadise öökülmaga ja maha sadas midagi lumelaadset. Kas metsast üldse on midagi leida?

Seenel käia on tegelikult ju tore, sest metsa all jalutamine on mõnus. Aga mulle meeldib ka saagiga koju tulla, et oleks midagi pannile panna. Kasvõi kastme jagu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles