Tüli karjusenööri pärast lõppes veriselt

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uwe Gnadenteich

Kolme nädala eest Saaremaal Pammana poolsaarel naabrite vahel puhkenud kodusõda sai uue peatüki, kui politsei alustas kriminaalmenetlust ka riiu teise osapoole suhtes.

8. novembril peksis Leisi kandis elav 53-aastane mees temast kümme aastat vanemat naabrimeest nõnda, et kiirabil tuli ohver Kuressaare haiglasse ravile viia, kirjutab Saarte Hääl. Järgmisel päeval ähvardas ta naabreid taas peksmisega ja sai lisaks raske kehavigastuse tekitamise kriminaalasjale veel menetluse ähvardamise paragrahvi alusel.

Eile teatas Lääne politseiprefektuur, et 23. novembril algatas politsei 8. novembri vägivallatsemise asjus veel kaks kriminaalmenetlust, ühe kehalise väärkohtlemise ja teise ähvardamise paragrahvi alusel. Kui eelmine kord oli ohver 63-aastane mees, keda nuhtles 53-aastane naaber, siis nüüd oli vastupidi – viga sai 53-aastane mees. Lisaks sellele ähvardasid teda 23-aastane mees ja 54-aastane naine, teatas politsei.

Saarte Häälele teadaolevalt sai naabritevaheline konflikt alguse sellest, et üks poolsaare elanik pani mitmele naabrile ligipääsuteeks oleva teeraja nn karjusenööriga kinni. Naabritel paluti vajadusel nöör käepidemega haagist lahti tõsta ja hiljem taas sulgeda.

Kui ühel nädalavahetusel oli nöör puruks sõidetud, läks 63-aastane lambapidaja uurima, kas naaber teab sellest midagi, tekkis konflikt, mis lõppes talle operatsiooni ja haiglaraviga. Järgmisel päeval jätkus konflikt ähvardustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles