Laevakaitsjad vabanesid vanglast

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul Chennai vanglast vabanenud Eesti laevakaitsjad said õhtuks majutatud ning kätte isiklikud asjad, mille nad enne vanglasse saatmist loovutama pidid.
Eile hommikul Chennai vanglast vabanenud Eesti laevakaitsjad said õhtuks majutatud ning kätte isiklikud asjad, mille nad enne vanglasse saatmist loovutama pidid. Foto: Caters News Agency / Scanpix

Eesti välisministeerium kinnitas eile hommikul Postimehele, et Eesti laevakaitsjad pääsesid vanglast välja ning suundusid koos konsuliga majutusasutuse poole.

India Chennai kohus mõistis esmaspäeval õigeks kõik neli aastat tagasi kinni peetud 35 laevakaitsjat, nende seas 14 eestlast.

Advokaatidelt saadud info kohaselt on India prokuratuuril võimalus otsus edasi kaevata 90 päeva jooksul. Seega ei saa praegu laevakaitsjate tulevikku ning võimalikku kojusaabumist ennustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles