«Rahva teenrid»: Reformierakonna segaduse tõttu võib areenile tõusta Ansip (24)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip
Andrus Ansip Foto: FRANCOIS LENOIR/REUTERS

Kui segadus Reformierakonnas pikalt kestab, ei saa välistada, et ühel hetkel tõuseb areenile taas Andrus Ansip, leiti Vikerraadio saates «Rahva teenrid», kirjutab Eesti Rahvusringhääling.

Äripäeva peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi rääkis, et praegu Reformierakonnas toimuv rabelemine on võitlus esimehekoha pärast, aga lisaks on see, kes 2019. aastal erakonna valimistele viib, ka tõenäoline kandidaat peaministri kohale.

Postimehe arvamustoimetuse juhataja Neeme Korv märkis, et Reformierakond peab valimistel tulema välja selliste sõnumitega, mis ei puuduta ammuste reformide ümber pööramist, vaid on suunatud tulevikku.

Saatejuht Mirko Ojakivi tõi välja, et kui segadus Reformierakonnas veel kaua kestab, võib Eesti poliitikaareenile naasta nii valitsust kui Reformierakonda pikalt juhtinud praegune Euroopa Komisjoni asepresident Andrus Ansip.

Ojakivi sõnul teeks Reformierakond siis valimistel korraliku tulemuse, sest kui vahepeal oli Eesti rahvas Ansipist väsinud, siis nüüd on tema probleemid unustatud ja ta mõjub värskena. Kui ta räägib oma eelarvepoliitika nägemustest, siis tunduks see talupojatarkusena ja rahvas mõistaks seda.

Kommentaarid (24)
Copy
Tagasi üles