Kohtla-Järve ärandaja tahtis minna Putiniga kohtuma (1)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Eero Vabamägi

Kohtla-Järvelt pärit mees ärandas Ivangorodis auto koos eaka reisijaga ja vägivallatses ta kallal. Oma tegu põhjendas mees sooviga kohtuda Putiniga.

Venemaal Kingissepa rajoonis peeti  12. detsembri hommikul kinni sõiduk SsangYong, mille roolis oli 50-aastane Kohtla-Järve elanik Vladimir, kirjutab portaal 47news.

U kella 10 paiku peatus Ivangorodis hotelli Vitaz ees SsangYong ning selle Peterburist pärit juht läks suitsu ostma, jättes automootori o tööle. Autosse jäi teda ootama mehe  88-aastane ema. Kohtla-Järvelt pärit mees istus rooli ja hakkas Peterburi poole sõitma. Kui naine hakkas karjuma, et juht pole tema poeg ja nõudis auto peatamist, siis pidas mees sõiduki kinni ja kiskus naise juukseid pidi autost välja. Samuti lasi ta naisele pipragaasi.

On teada, et Vladimir ületas Eesti-Venemaa piiri jalgsi ning väitis, et tahtis sõita kohtuma oma nimekaimu, Vladimir Putiniga. Pole kindel, kas ta mõtles kohtuda presidendiga 14. detsembril Moskvas peetaval suurel pressikonverentsil või tahtis lihtsalt külastada Putini sünnilinna Peterburi. 

Vene liikluspolitsei pidas mehe kinni ning mehe suhtes algatatakse kriminaalmenetlus kas röövi või ebaseadusliku vabaduse võtmise paragrahvi alusel.

Kinni peetud mees oli rahvuselt venelane ja tal oli hall pass.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles