Omanike Keskliit hakkab koguma nõudeid Tallinna Vee vastu

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Omanike Keskliit lubab hakata koguma elanike nõudeid Tallinna Vee vastu firmale aastate jooksul ülearu makstud raha tagasi saamiseks.

Eesti Omanike Keskliit tervitab riigikohtu otsust Tallinna Vee teenushindade allumisest üldistele hinnakujundusreeglitele ja konkurentsiameti järelvalvele. Omanike Keskliidu esimehe Priidu Pärna sõnul on see olnud liidule kaheksa aastat kestnud protsess õigluse võidule pääsemiseks.

«Juba 2009. aastal pöördusime konkurentsiameti, Harju maavanema ja õiguskantsleri poole Tallinna Vee ebaõiglaselt kõrgete teenushindade allutamise osas üldistele konkurentsireeglitele ja saavutasime andmekaitse inspektsiooni abil ettevõtte ja Tallinna linna vaheliste kokkulepete avalikustamise, lisaks kogusime petitsioon.ee-s 33 733 allkirja monopolide ohjamise seaduseelnõu algatamiseks,» ütles Pärna.

Tema sõnul tutvub Eesti Omanike Keskliit põhjalikult Riigikohtu lahendiga ja otsustab omanike kahjunõuete koondamise alustamise.

Eesti Omanike Keskliit on 1994. aastal asutatud suurim kinnisvaraomanikke koondav vabaühendus, kuhu kuulub 64 000 liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles