Tallinn tunnustas parimaid sotsiaaltöötajaid

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuamet tunnustas reedel Raekojas toimunud vastuvõtul pealinna tänavusi parimaid sotsiaaltöötajaid.

Abilinnapea Tõnis Mölder ja sotsiaal- ning tervishoiuameti juhataja Vahur Keldrima tunnustasid tänukirjade ning parima sotsiaaltöötaja tiitliga kokku kümmet oma ala spetsialisti, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

«Sotsiaaltöö on hindamatu väärtusega, mis vahel ei hooli ka kellaajast, punasest kalendripäevast ega muust,» sõnas abilinnapea oma kõnes sotsiaaltöötajatele. Möldri sõnul on kahtlemata keerukas väljakutse hinnata ja mõõta hoolivust, südamlikkust, rõõmu jagamist, töökust ja tahet, abivalmidust ja professionaalsust ning ta avaldab tunnustust kõigile sotsiaaltöötajatele. «Raekojas olid täna kokku tulnud inimesed, keda kõiki tasub meil eeskujuks võtta,» lausus Mölder.

Tänukirja pälvisid  Kesklinna valitsuse lastekaitse vanemspetsialist Marge Rungi, Pirita Vaba Aja keskuse hooldustöötaja Anne Talvari, Kristiine puuetega inimeste spetsialist Airi-Anu Mugur, Põhja-Tallinna toetuste spetsialist Ann-Marii Voogre, Mustamäe lastekaitse spetsialist Monika Reini, Haabersti klubimaja vanemtegevusjuhendaja Mari Lipp, Sotsiaaltöö Keskuse sotsiaalteenuste juht Marlies Siht, Turvakeskuse puutööõpetaja Leonhard Kasak, Perekeskuse juhataja Kannike Suurhans ja Autistikakeskuse juhataja Sirje Norden.

Eraldi tasub ära märkida puutööõpetaja Leonhard Kasakut, kes on 93aastane, teeb veel aktiivselt sporti ja et tema vanuseklassis hakkab juba võistlejaid väheks jääma, teeb võistlustel kaasa koos noorematega – 80- ja 70aastastega.

Vastuvõtul esines väikese kontserdiga Männiste perebänd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles