Cleanaway juht: Rapla teede pakutud hinnaga ei ole võimalik Pärnut hooldada

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleanaway juht Argo Luude.
Cleanaway juht Argo Luude. Foto: Egert Kamenik / Saldo.

Cleanaway juht Argo Luude sõnul ei ole Cleanaway tänase seisuga veel uurimise alla võetud, kuid ei tea, mis saab homme ja ülehomme.


«Ma hetkel jälgingi meedia vahendusel toimuvat ammuli sui. Osaled konkursil, teed pakkumise ja korraga oled kahtlusalune,» rääkis Luude Postimees Online'le.

Luude rääkis, et Cleanaway on suurte linnade hoolduses juba aastaid toimetanud ja nad teavad väga hästi, millised kulud kuskil on. «Selle hinnaga, nagu Rapla Teed pakkus on väga raske Pärnu linna nõuete kohaselt ja kasumlikult hooldada,» arvas Argo Luude.

«Meie firma võttis hanget väga tõsiselt. Me ei ole Pärnus varem toimetanud ja seepärast ei tea kunagi täpselt kõiki kulusid. Seetõttu kirjutasime suurema riskikoefitsiendi sisse,» kommenteeris Luude Cleanaway pea kaks korda suuremat hinnapakkumist.

Cleanaway juht spekuleeris, et asi oli nii mõeldud, et mingi ettevõte pidigi pakkumise absurdselt madala hinnaga ära võitma ja hiljem oleks lepinguväliste töödega raha juurde makstud. Seeläbi oleks ettevõte saanud kätte need summad, mida töötegemine tegelikult nõuab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles