Kibeta sai endale vaderi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ninasarvikutüdruk Kibeta.
Ninasarvikutüdruk Kibeta. Foto: Inari Leiman

Loomaaed on pühade ajal tavapäraselt avatud ja kõik loomad ootavad külla. Esimesel jõulupühal, mis seekord on esmaspäev, avab loomaaed külastamiseks erandkorras kella 11–14 nii troopikamaja kui ka paksunahaliste maja. Teisel jõulupühal aga saabuvad loomaaialoomadele kinke tooma jõuluvanad Eestimaa Jõuluvanade Ühendusest. Täpne kava on üleval loomaaia kodulehe sündmuste kalendris.

Pooleaastane ninasarvikutüdruk Kibeta sai endale vaderi. Teda hakkas toetama AS Talot, kes on ka ninasarvikuema Kibibi vader. Ka Facebooki jõulukalendri vaderikampaania on saanud hulgaliselt toetajaid.

Kolmapäeva varahommikul läks loomaaiast eetrisse ETV hommikusaade «Terevisioon». Sai näha, kuidas Tallinna Loomaaia Sõprade Seltsi nobenäpud loomade jaoks jõuluvanade kingikotti kinke meisterdavad, mida teevad varahommikul laste loomaaia kitsed, kuidas läheb tuleva aasta loomaks kuulutatud ilvesel ning kuidas tunnevad end jääkarud oma uues kodus. Telesaade «Osoon» aga nimetas teravmokk-ninasarvik Kibibi aasta emaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles