Fotod: päästjad aitasid Paides põlevast korterist välja naise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kell 20.37 sai häirekeskus äreva teate Paide linnast Suur-Aia tänavalt, kus ühe kortermaja neljanda korruse korteris oli tulekahju ning ilmselt ka inimene sees. Läbi akna oli näha leeki.

Paide päästekomando päästjad jõudsid kortermaja juurde väga kiiresti. Nende saabumise ajaks oli koridor suitsu täis ning mitmed inimesed oma kodudes suitsuvangis.

Suitsusukeldujad sisenesid kohe põnevasse korterisse ning hakkasid inimest ja tulekollet otsima. Keskealine naine leitigi kiirelt üles, ta anti üle meedikutele, kes toimetasid kannatanu Järvamaa haiglasse.

Põlengu puhkemise hetkel oli korteris kolm inimest: noormees, tema ema ja vanaema. Kui mees ja vanaema said omal jõul ise välja, siis mingil põhjusel jäi keskealine ema põnevasse korterisse. Kui päästjad naise leidsid, oli ta kontaktne.

Korteris põles diivan ja selle ümbrus.

Teistes korterites olnud inimesed evakueeriti, pärast tulekahju kustutamist ja ruumide ventileerimist lubati elanikud oma kodudesse tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles