Politsei kupatas matuseauto kiriku eest minema

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseijuhi sõnul kehtivad reeglid kõigile ning matuseautodele ei peaks erandeid tegema.
Politseijuhi sõnul kehtivad reeglid kõigile ning matuseautodele ei peaks erandeid tegema. Foto: Liis Treimann.

Pärnu politseinikud ajasid eelmisel nädalal Kuressaares Tallinna tänavalt minema Laurentiuse kiriku ees parkinud matuseauto, kes rikkus seal seistes parkimise keelumärgi nõuet.

Linnavolikokku kuuluv kirikuõpetaja Anti Toplaan esitas neljapäeval volikogu istungil esinenud Kuressaare politseijuhile Aare Allikule küsimuse, milline on siis lahendus, kui auto ei tohi kiriku ees enam lahkunut ja tema saatjaid oodata, kirjutab Oma Saar.

Aare Allik rääkis ajalehele, et matuseauto kiriku ees seismine on kindlasti probleem, sest liiklusmärgid ja reeglid on mõeldud kõigile ning erandeid ei ole.

Volikogu istungil Toplaanele vastates mainis Allik siiski, et temale alluvad kohalikud politseinikud on üritanud teemasse mõistvalt suhtuda.

Ühe võimalusena näeb Allik tee äärde kõnniteel kasvavate puude vahele parkimistaskute rajamist. Matuseauto võiks aga Alliku sõnul parkida ka kiriku hoovis, kus selleks koht olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles