Väravad aasta lõpuni valla

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aron Pipelife’i toru uputamas.
Aron Pipelife’i toru uputamas. Foto: Inari Leiman

Reede keskpäeval tabati loomaaia lääneväravas selle aasta 400 000. loomaaiakülastaja: toreda üllatuse osaliseks sai perekond Langemets Tallinnast.

Kui suureks aga kasvab 2017. aasta lõplik loomaaiakülaliste arv, sellesse saab igaüks veel panustada, sest loomaaed on lahti ka aastavahetusel: kassad töötavad nagu tavaliselt kella 9–15, loomaaia väravad suletakse kell 17. Laste loomaaeda saab külastada kella 10–17. Troopikamajad ja paksunahaliste maja on ka 31. detsembril avatud kella 10–16.

Teisel jõulupühal külastasid loomaaeda jõuluvanad Eestimaa Jõuluvanade Ühendusest. Vahvad punakuued meelitasid loomaaialoomadele jõulurõõmu toomist uudistama hulgaliselt loomasõpru. Mõnusaid maiustusi ja elukeskkonda rikastavaid mänguasju, mille tublid loomaaiasõbrad aegsasti valmis olid meisterdanud, jagati marmosettidele ja makaakidele, muskusveistele, tiigrile ja pesukarudele, hüäänidele, hüljestele, takiinidele, jääkarudele, kaamelitele ja piisonitele ning laste loomaaia ja paksunahaliste maja asukatele. Toredaks mänguasjaks olid plasttorusüsteemide tootja Pipelife Eesti eri mõõdus plasttorud, mis seekord pakkusid põnevust vööthüäänidele ja jääkarudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles