ETV+ kannab üle kahe riigi presidendi uusaastatervituse (9)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darja Saar.
Darja Saar. Foto: Alar Truu / Õhtuleht

ERRi venekeelse kanali ETV+ peatoimetaja Darja Saar ütles intervjuus ERRile, et ETV+ kannab üle kahe riigi presidendi uusaastatervituse.

Rääkides ETV+ aastalõpuplaanidest küsis Toomas Sildam, kas kanal kannab üle ühe või kahe presidendi uusaastatervitusi. «Me kanname üle kahe presidendi uue aasta tervitused,» vastas Saar. «Nii et vaadake kindlasti, ma arvan, et üllatus meeldib teile.»

Delfi täiendavale päringule, mis riigi presidendi uusaastatervitusega ETV+ oma vaatajaid üllatab, vastas ERRi pressiesindaja Silver Kuusik, et see selgub 31. detsembril.

ETV+ aastalõpuprogramm pole Saare sõnul ette salvestatud, vaid jookseb otse-eetris. «Ei ole mitte mingit salvestust, oleme samaoodi nagu telekanal ETV otse-eetris, Kanname Vabaduse väljakult üle kõike seda, mis seal toimub,» rääkis ta. «Lisaks sellele kanname üle ka seda, mis toimub Narvas. Näitame ka sealset meeleolu ja näitame ka näiteks Ivangorodi ilutulestikku, et jälgida, mida naabrid teevad.»

Kommentaarid (9)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles