Ligi 200 km/h kihutanud roolijoodik veedab aastavahetuse arestikambris (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roolijoodik. Pilt on illustratiivne.
Roolijoodik. Pilt on illustratiivne. Foto: Eero Vabamägi

Kohus saatis kuni jaanuari alguseni arestikambrisse 22-aastase noormehe, kes neljapäeval Tartumaal enda autost 187 kilomeetrit tunnis välja pigistas, olles enne seda veel ka vägijooki tarvitanud.

«Aastavahetuseks aresti? Pole just see tuusik, mida iga teine sooviks saada,» kirjutab Lõuna prefektuur sotsiaalmeedias.

Just nii juhtus aga ühe 22-aastase noormehega, kelle politsei tabas neljapäeval Tartu ja Kärevere vaheliselt teelõigult kihutamas kiirusega 187 km/h. Tagatipuks selgus, et roolikeeraja oli alkoholijoobes.

Mees peeti kinni ja juba reedel istus ta kohtupingis, kus langetati rikkumise raskust silmas pidades ka vastav otsus: uus aasta tuleb mehel vastu võtta arestikambris.

«Kohtusaalist läks mees otsejoones karistust kandma ning vabaneb sealt alles 1. jaanuari varahommikul, kui suurem raketisadu möödas ja uue aasta soovidki juba teele pandud,» kirjutab Lõuna prefektuur enda postituses.

«Autosõit, alkohol ja ülisuur sõidukiirus on ohtlik kombinatsioon, mis võib viia surmavate tagajärgedeni. Olgu ajend milline tahes, nõndamoodi eludega mängimiseks pole ühtki arvestatavat põhjendust.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles