Endine peastrateeg kuulutas Trumpidele sõja

Jürgen Tamme
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Bannon (vasakul) president Donald Trumpi ja Kongressi liikmete kohtumisel mullu veebruaris, kui ta oli veel Valge Maja peastrateeg. Nüüd süüdistab Bannon Trumpi riigireetmises.
Steve Bannon (vasakul) president Donald Trumpi ja Kongressi liikmete kohtumisel mullu veebruaris, kui ta oli veel Valge Maja peastrateeg. Nüüd süüdistab Bannon Trumpi riigireetmises. Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/Scanpix

Ameerika Ühendriikide presidendi Donald Trumpi jaoks pole 2018. aasta alanud tormiliselt üksnes välispoliitikas, vaid ka sisepoliitikas.

Aasta oodatuimaks poliitraamatuks nimetatud ajakirjanik Michael Wolffi teos «Fire and Fury: Inside the Trump White House» («Tuli ja raev: sissevaade Trumpi Valgesse Majja») on suure lugejatehuvi tõttu juba enne ametlikku avaldamist 9. jaanuaril tõusnud raamatumüügikaubamaja Amazon edetabeli tippu. Raamat saadeti tutvumiseks ja teose paremaks turustamiseks ka Guardianile ning New York Magazine’ile, kes sellest katkeid avaldasid.

Wolff, kes on mitmete väljaannete kolumnist ja meediamoguli Rupert Murdochi biograaf, on enda sõnul raamatu tarbeks teinud enam kui 200 intervjuud presidendi, tema lähikondsete ning Trumpi administratsiooniga vähem või rohkem seotud isikutega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles