Kaevandusmuuseum sai uue nõukogu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaevandusmuuseum.
Kaevandusmuuseum. Foto: Margus Ansu / Postimees

Toila vallavalitsus nimetas möödunud nädala lõpus ametisse sihtasutuse Eesti Kaevandusmuuseum uue nõukogu, kes peab lahendama muuseumis juba pool aastat kestnud juhtimiskriisi ja kindlustama asutuse normaalse töö, kirjutas Põhjarannik. 

Vallavalitsus nimetas nõukogu liikmeteks Järve Biopuhastuse tootmisdirektori Andra Pärnamäe, Tallinna Tehnikaülikooli Virumaa kolledži arendusdirektori Mare Roosilehe, ettevõtjad Raino Erlichi ja Hardi Murula, kes on ka endine Ida-Viru maavalitsuse arenguosakonna juhataja ning Narva linnakantselei nõuniku ja kogenud kriisireguleerija Urmas Tokmani.

Toila vallavanem Eve East sõnas, et vallavalitsus määras uue nõukogu, kuna eelmine, mida juhtis Siim Kadak, avaldas ise soovi tagasi astuda.

«Mul ei ole eelmisele nõukogule etteheiteid, nad tegid vallaga koostööd ja püüdsid toimuvas selgust luua. Aga selge on, et olukorra lahendamiseks ja muuseumi normaalse töö nimel tuleb jätkata uute inimestega,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles