Langetatava puu alla jäänud naine suri

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Raplamaal Kohila vallas jäi pühapäeval langetatava puu alla naine, ta sai peatrauma ning suri hiljem haiglas.

Õnnetus juhtus kell 13.02 Pihali küla lähedal metsas, kus 69-aastane naine jäi langetatava puu alla, teatas Lääne päästekeskus. Kuigi õnnetuspaik asus suurest teest ühe kilomeetri kaugusel, ei õnnestunud päästjatel sinna oma tehnikaga sõita, vaid nende kasutusse anti traktor. Päästjad said sündmuspaigale hakata liikuma 13.20.

Päästjad ning kiirabitöötaja liikusid kannatanuni traktoriga ning aitasid kannatanu panna vaakumlahasesse ja seejärel transportisid ta metsast välja. Kannatanu toimetati kiirabiga Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, kus ta kell 20.43 suri. Sündmuse asjaolud on selgitamisel ning sellega tegeleb politsei. 

«Naine oli perele kuuluvas metsas koos teiste pereliikmetega puid tegemas. Juhtunu asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus paragrahvi järgi, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest,» selgitab prokurör Aarne Pruus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles