TNS Emori uuringuekspert: mehed on teleauditooriumis täiesti olemas

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Uuringufirma TNS Emor uuringuekspert Peeter Teedla sõnul on mehed teleauditooriumis täiesti olemas ning meestele suunatud uus telekanal Kanal 12 võib oma vaatajaskonna leida.

«Hetkel TV6 on vaatajaid jagunud ju küll, see on meestele suunatud kanal,» rääkis Teedla Postimees.ee’le.

«Naised vaatavad telerit küll ajaliselt rohkem kui mehed, aga mehed on teleauditooriumis siiski täiesti olemas,» kinnitas Teedla.

«Üldhuvikanalite puhul on naiste osakaal vaatajaskonnas küll suurem, aga mehed on selles vaatajaskonnas täiesti olemas ja konkreetsete saadete lõikes võib neid vaatajaskonnas rohkemgi olla,» selgitas ta.

«Raske on öelda, kui mitmele meestekanalile Eesti teleturul ruumi on, seda näitab aeg. Konkreetse kanali edukus sõltub juba programmist ja selle  kokkupanekust, aga samuti turundusest ja muust taolisest,» sõnas Teedla.

AS Kanal 2 avab 8. juunil uue eestimaise telekanali nimega Kanal 12. Juhtiva meelelahutuskanali Kanal 2 ja naiseliku Kanal 11 kõrval hakkab Kanal 12 pakkuma mehisemat programmivalikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles