Tarmo Stokkeby: ka naabrile viinapudeli müümine on ebaseaduslik

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu politseijaoskonna piirkonnavanema Tarmo Stokkeby sõnutsi on politsei saanud mõningaid vihjeid ebaseadusliku alkoholimüügi kohta, millest omakorda teavitab politsei maksu- ja tolliametit.
Tartu politseijaoskonna piirkonnavanema Tarmo Stokkeby sõnutsi on politsei saanud mõningaid vihjeid ebaseadusliku alkoholimüügi kohta, millest omakorda teavitab politsei maksu- ja tolliametit. Foto: Margus Ansu

Olgugi et sotsiaalmeedias levib info väidetavate alkoholikullerite kohta, ei ole Tartu politseijaoskonna piirkonnavanema Tarmo Stokkeby sõnutsi politseile konkreetsetest juhtudest kordagi teada antud. Kuigi alkoholimüüki reguleerivad ja kontrollivad kohalik omavalitsus ning maksu- ja tolliamet, palub Stokkeby inimestel ebaseaduslikest alkoholikulleritest politseid teavitada

Tartus levivad kuuldused isehakanud viinakulleritest ning isegi taas moodi läinud taksoviinast. Kas politseile on ka sellekohaseid teateid laekunud?

Tuleb tunnistada, et praegu ei ole veel keegi sellistest juhtumitest politseid teavitanud. Muidugi pean siinkohal mainima, et tegelikult tegeleb alkoholimüügi kontrollimisega maksu- ja tolliamet ning ettevõtetes teeb järelevalvet kohalik omavalitsus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles