9 minutit, millega Liverpool tegi valitseja elu põrguks

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks suurt treenerit pärast võrratut mängu: Jürgen Klopp (vasakul) ja Pep Guardiola.
Kaks suurt treenerit pärast võrratut mängu: Jürgen Klopp (vasakul) ja Pep Guardiola. Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix

JALGPALL. Kulus 284 pikka päeva, kuni Manchester City võitmatuse oreool maailma parimaks peetavas Inglismaa liigas lõpuks ümber sai. 30 mängu kestnud seeria lõpetas ei keegi muu kui paljude Eesti vutisõprade lemmik Liverpool. Ning ses ajalukku minevas 4:3 skooriga lõppenud kohtumises – mis sellest, ei vaid viimaseks minutiks – osales ka Ragnar Klavan.

Eile õhtupoolikul ei reetnud Liverpoolis miski, et Pep Guardiola kindla taktikepi all tänavu võrratut pallikunsti näitav Manchesteri sinine meeskond edestab võõrustajaid koguni 18 punktiga. Samuti ei olnud vähimalgi määral märgata Philippe Coutinho Liverpoolist Barcelonasse lahkumise saatuslikku mõju – nagu paljud spetsialistid kindlas kõneviisis olid ennustanud. Jürgen Klopp ja ta armaada tegi seni 20 mängu võitnud ja vaid kaks viigistanud ning meistritiitli varakult enda haardesse võtnud City kahjutuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles