Tugev tuul seiskas laevaliikluse Kihnu ja Prangli liinil (1)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuline ilm.
Tuuline ilm. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tugeva tuule tõttu on seiskunud Kihnu ja Prangli parvlaevaliiklus mandriga, teatab ettevõte.

Kihnu Veeteede teatel on teisipäeval tugeva tuule tõttu tühistatud reisiparvlaev Kihnu Virve väljumised kell 7.00 Kihnust Munalaidu ja kell 8.30 Munalaiust Kihnu. Järgmiste väljumiste toimumine täpsustatakse jooksvalt firma kodulehel. Häireid võib esineda ka kolmapäeval hommikustes väljumistes Kihnu-Munalaiu liinil.

Samuti on tugeva tuule tõttu seiskunud laevaliiklus mandri ja Prangli vahel. Parvlaev Wrangö hommikused väljumised kell 7.30 Kelnasest Leppneeme ja kell 9.00 Leppneemest Kelnasesse on tühistatud.

Riiklik ilmateenistus on kogu Eestile andnud esimese taseme tormihoiatuse, mis tähendab, et ilm võib olla teatud olukordades ohtlik. Saaremaa ning Hiiumaa piirkonnale on teenistus andnud aga koguni teise taseme hoiatuse, mis tähendab, et esineb tavatuid ilmastikunähtusi ning ilm on seetõttu ohtlik. Hiiu- ja Saaremaal võib tuulekiirus puhanguti ulatuda kuni 27 meetrini sekundis.

Kuvatõmmis hoiatuste kaardist.
Kuvatõmmis hoiatuste kaardist. Foto: Riigi Ilmateenistus
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles