President Kaljulaid kohtub Brüsselis Jean-Claude Junckeriga (1)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Kaljulaid ja Jean-Claude Juncker 2017. aasta suvel Tallinnas Kultuurikatlas.
Kersti Kaljulaid ja Jean-Claude Juncker 2017. aasta suvel Tallinnas Kultuurikatlas. Foto: PETRAS MALUKAS/AFP

President Kersti Kaljulaid on täna töövisiidil Brüsselis, kus kohtub Euroopa Komisjoni presidendi Jean-Claude Junckeriga ning osaleb õhtul Erkki-Sven Tüüri 9. sümfoonia rahvusvahelisel esiettekandel.

Jean-Claude Junckeriga kohtumisel on peamisteks aruteluteemadeks Euroopa Liidu uue finantsperioodi kavandamine ning ühenduse energiapoliitika. Lisaks osaleb riigipea täna ka kahel arutelul mõttekodade Euroopa Poliitilise Strateegia Keskuse ning Euroopa Liidu Julgeoleku-uuringute instituudi juhtidega, kus käsitletakse Euroopa Liidu tuleviku, ühiste kaitsealgatuste ja idapartnerluse teemasid.

Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva kultuuriprogrammi raames toimub Brüsselis Bozari kontserdimajas Erkki-Sven Tüüri 9. sümfoonia «Mythos» rahvusvaheline esmaettekanne. Dirigeerib Paavo Järvi ning kontserdile eelneb pidulik vastuvõtt.

Riigipea naaseb Eestisse homme.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles