Getter finaali tulemuse üle õnnetu ei ole

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Eestisse jõudnud Getter Jaani ja tema tiim võeti lennujaamas vastu lillede ja õhupallidega.
Eile Eestisse jõudnud Getter Jaani ja tema tiim võeti lennujaamas vastu lillede ja õhupallidega. Foto: Raigo ­Pajula

Eesti eurolaulja Getter Jaani sõnul jäi ta väga rahule, et jõudis lauluvõistlusel finaali ja sai hindamatu hulga kogemusi. Samuti tänas lauljatar kõiki toetajaid. «Sain julgust juurde, pole midagi nii suurt kogenud. Kogemusi tuli küllaga,» kirjeldas ta. «Terve tiim oli super, nii tore oli terve see aeg ja sellist kogemust ei saa iga päev.»


Getteri väitel oli ta väga rahul ka lihtsalt finaali jõudmisega, lisaks rõhutas ta, et finaalis laval tehtu oli senine kõige parem etteaste. «Mul pole sõnu, kõik oli superhästi,» sõnas Getter. Eesti laulu sõnade ja meloodia autor Sven Lõhmus lisas, et tiim andis endast maksimumi. «Ja selle pärast on hea meel.»

Lõhmus lisas, et annab otsida artisti, kes on elanud favoriidikoormaga, kuid on 24. koha saanuna sama rõõmus edasi.

Eurovisiooni teises poolfinaalis oli Getteri laul üheksas.  

Getteri sõnul kaalub ta ka tulevikus Eurovisiooni lauluvõistlusel osalemist, kuigi ehk mitte kohe järgmisel aastal. «Aserbaidžaan on üks huvitav maa, proovin jah,» alustas Lõhmus enda lubadust. «Ei, see on nali.»
Eesti delegatsiooni juht Mart Normet avaldas lootust, et Getter tuleb võistlusele kindlasti tagasi.  

Pühapäeva hommikul kell 9.30 asus Eesti delegatsioon koduteele ja Eestisse jõudmise ajaks olid kõigil väga lihtsad soovid. «Ma tahaks piima juua,» sõnas Getter. «Täiega igatsen piima. Ja putru ka.»

Aserbaidžaani võidulaul  Getterile erilist muljet ei jätnud, kuigi väikese meenutamise peale suutis ta meloodiat ümiseda.

Kommentaar

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles