Talpsepp möönab kahjumit, kuid mitte põrumist

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Talpsepp
Mikk Talpsepp Foto: Aivar Pau

Kauges Singapuris suursugust investeerimiskonverentsi lubanud Mikk Talpsepp tunnistas intervjuus Postimehele, et ambitsioonid osutusid liiga suureks, oodatust tagasihoidlikumaks kujunenud ettevõtmine läks talle isiklikult kalliks maksma ning et sel nädalal vabastab ta ärisaladuse lekitamise tõttu ametist ühe konverentsi peakorraldajatest.

Novembri kolmel viimasel päeval Singapuris toimunud konverentsi nimega World Wealth Creation Conference (WWCC) korraldas Mikk Talpsepale kuuluv ettevõte Etalon Conference. Sel nädalal lekkis avalikkusesse info, et konverents põrus nii piletite müügi, külastajate hulga kui loodetud tulu osas.

Varasemas intervjuus ütlesite, et ootate konverentsile 5000–10 000 osalejat. Kui palju tegelikult inimesi kohale tuli?

Kohale tuli üle tuhande inimese, pluss personal. Esimese aasta ürituse kohta on see tegelikult väga hea tulemus.

Inimesed, kes olid kohale tulnud, olid väga imestunud, et see on esimese aasta konverents ja meil ei olnud mingisuguseid korralduslikke apse – kõik toimis väga hästi, osalejad olid sisuga väga rahul, paljud ütlesid, et tuleksid kindlasti järgmisel aastal jälle, mõned lubasid suurema kollektiivi kaasa võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles