Evelin Ilves plaanib hakata poepidajaks (6)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelein Ilves tegutseb nüüd toitlustusäris.
Evelein Ilves tegutseb nüüd toitlustusäris. Foto: Marko Saarm / Sakala

Mullu suvel Hiiumaal kodurestorani pidanud Evelin Ilves plaanib sel suvel avada Nasval aastaid tühjana seisnud poekese.

Mullu Nasval kodurestorani ROOG avanud Evelin Ilves ja Siim Rikker plaanivad saabuval suvel lahti teha seal kandis olnud Padriku poe, kirjutab Hiiu Leht.

Jaanuaris koristasid nad majakese ümbrust, lammutasid vana kuivkäimla ning tahavad kunagise suvekioski korda teha, samuti taastada legendaarse pingi, kus külamehed istuda armastasid.

Perekond Tinitsale kuulunud ja Padriku poe nime kandnud suvekiosk oli viimati lahti kümmekond aastat tagasi. Kohalikud mäletavad, et siis oli seal müügil klassikaline suvekaup: joogid, snäkid.

Nüüd ootavad uued omanikud Evelin ja Siim ettepanekuid, mis seal poes kindlasti müügil võiks olla. »Usun, et turistid hakkavad seal kindlasti peatuma, aga siis peaks seal olema ka väike parkla või peatumistasku, kuhu auto jätta saaks,» oli esimene ettepanek, mille tegi Orjaku külamaja perenaine Margit Kääramees. Tema hinnangul on iga seesugune algatus kiiduväärt.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles